تمرهندی کشتی کاربرد بسیار زیادی داشته و در طرز تهیه بسیاری از غذاها استفاده می شود و یک چاشنی بی نظیر برای غذا محسوب می شود . تمر هندی مزه ترش مانندی به غذا می دهد و حتی در تهیه قورمه سبزی نیز می توان از تمر مارینا استفاده کرده و طعمی بسیار خوشمزه پیدا می کند.
تمرهندی کشتی 250 گرمی
تمر هندی کشتی کاربرد بسیار زیادی داشته و در طرز تهیه بسیاری از غذاها استفاده می شود و یک چاشنی بی نظیر برای غذا محسوب می شود . تمر هندی مزه ترش مانندی به غذا می دهد و حتی در تهیه قورمه سبزی نیز می توان از تمر مارینا استفاده کرده و طعمی بسیار خوشمزه پیدا می کند . یکی از بهترین روش ها برای تهیه عصاره تمر مارینا این است که ابتدا تمر هندی را در آب حل کنیم . به عنوان مثال به ازای هر یک بسته تمر هندی آن را در نصف لیوان آب حل می کنیم . سپس از صافی رد کرده تا هسته آن جدا شود و یک مایع ترش مزه و غلیظ به دست می آید . سپس در غذا استفاده می کنیم . تمر هندی (به عربی: تمر هندی، به معنای خرمای هندی) درختی گرمسیری از تیرهٔ پروانهداران و زیرخانوادهٔ ارغوانیان است.
میوه این درخت به شکل لوبیایی درشت و قهوهای و ترشمزه و سرشار از قند است این گیاه برای نخستین بار در هند، توسط گیاهشناسان توصیف گشت . در قرن شانزدهم تمر هندی توسط استعمارگران اسپانیایی و پرتغالی به آمریکای لاتین نیز صادر شد و در کشورهایی چون مکزیک، هندوراس و گواتمالا پرورش یافت. امروزه این گیاه بخش مهمی از رژیم غذایی ساکنین این مناطق را تشکیل میدهد. خاستگاه تمر هندی مناطق استوایی قارهٔ آفریقا است و امروزه نیز این گیاه در کشورهای سودان، کامرون، نیجریه و تانزانیا و بلوچستان ایران به صورت خودرو میروید. تمر هندی صدها سال پیش از طریق کشتی به شبهجزیرهٔ هند نیز منتقل شد و در آنجا پرورش یافت. پس از آن، این گیاه در سراسر مناطق گرمسیری آفریقا و آسیای شرقی، از جمله تایوان و حتی برخی نواحی چین پخش شد.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.